Wanneer is het peuterarrangement van de Toverfluit geopend?

Het  reguliere peuterarrangement is op woensdagmorgen en vrijdagmorgen. De kinderen zijn vanaf 08.15 uur welkom en een ochtend duurt tot 12.15 uur. Het peuterarrangement wordt aangeboden in combinatie van twee dagdelen*. Afhankelijk van het gekozen pakket (40 weken of 51 weken), volgen wij de vastgestelde vakantieweken regio Zuid voor het bepalen van de 40 schoolweken, overeenkomend met de sluitingsdagen van basisschool de Pollenhof.

Het aanbod van een VE arrangement is 16 uur VE per week, dit betekent dat een kind minimaal drie dagdelen (3 x 5 1/2 uur) of vier dagdelen (4 x 4 uur) in combinatie van 2 ochtenden en 2 middagen, of in een combinatie hiervan met een dagopvangplaats naar de Toverfluit komt om aan de norm te voldoen. Afhankelijk van je keuze, passend bij je gezin in combinatie met je werk, mogen er nooit meer dan 6 VE uren per dag worden berekend, dit ligt wettelijk vast.

*Mocht je gebruik willen maken van de kinderdagopvang in combinatie met het peuterarrangement, dan is het mogelijk om 1 peuterochtend daarbij af te nemen i.p.v. 2. Maak je geen gebruik van de kinderdagopvang, dan is het niet mogelijk om minder dan 2 dagdelen af te nemen in het peuterarrangement. 

Belangrijke instanties:

Kinderdagverblijf De Toverfluit | Akkerseweg 11b | 5321 HG, Hedel  |  Telefoon: 073-5994­593  |  info@kdvtoverfluit.nl