Ons team

Ik ben Greta, meewerkend directrice van de Toverfluit. Ik ben 15 jaar geleden gestart als peuterspeelzaal leidster en heb na vier jaar ervaring de stap genomen om als gastouder te gaan werken. Dit zodat ik mijn passie voor opvang kon realiseren; kinderen spelenderwijs laten ontdekken en op deze manier een tweede thuis voor de kinderen te kunnen zijn. In 2010 ben ik doorgestart als kleinschalig kinderdagverblijf om in te spelen op de vraag vanuit ouders. . Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag ben ik aanwezig voor boventallige taken of ondersteun ik mijn collega’s op de stamgroepen van de kinderen.

Meewerkend directeur, Opperpeuter

Hallo! Ik ben Ellen de Boer en samen met mijn drie pubers woon ik in Well. Al heel wat jaren geleden heb ik mijn MDGO diploma gehaald en sindsdien heb ik altijd gewerkt op peuterspeelzalen. Een aantal jaren geleden ben ik weer gaan studeren en in mei 2018 heb ik mijn opleiding HBO Pedagogiek afgerond. Sinds april 2018 werk ik met veel plezier bij De Toverfluit als pedagogisch medewerker waar ik geniet van de puurheid van de kleintjes en veel plezier met ze beleef. Er is niets mooiers dan een kind te begeleiden en het op zijn of haar manier in de ontwikkeling te laten groeien! Per 1 januari 2019 ben ik binnen De Toverfluit ook werkzaam als pedagogisch beleidsmedewerker, in die rol coach ik de pedagogisch medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden, daarnaast houd ik me bezig met de ontwikkeling, het tot uitvoering brengen en de waarborging van het pedagogisch beleid. Een nieuwe uitdaging waar ik met veel liefde en plezier mee aan de slag ga binnen dit knusse kinderdagverblijf. Je kunt me op dinsdag, woensdag en donderdag tegenkomen op de groepen.

Pedagogisch Beleidsmedewerker

Ik ben Anouk de Wit en ik ben woonachtig in 's-Hertogenbosch. Nadat ik in 2011 mijn opleiding SPW 3 succesvol afgerond heb, ben ik na twee stagejaren op de Toverfluit als pedagogisch medewerker aan de slag gegaan. Ik werk drie dagen in een vast dienstverband en ben aanwezig op de Bengelsgroep op maandag en de Schatjesgroep donderdag. Verder ben ik één dag in de week aanwezig voor het ondersteunen en begeleiden van de VVE kinderen. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk en ik zie het als een leuke uitdaging om de kinderen spelenderwijs en op verschillende gebieden vanuit VVE programma uk&Puk te ondersteunen in hun ontwikkeling en te stimuleren. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat de kinderen op hun eigen niveau en tempo genoeg ruimte krijgen om door uitdagingen te groeien en te ontwikkelen. Verder is een goed contact met de ouders, mijn manier om een steentje bij te dragen in uitdragen van de visie en kwaliteiten die mijn werkplek biedt.

Pedagogisch medewerker, dif 2,

Mijn naam is Claudia Verwijs en ik woon in Nederhemert. Tijdens mijn stagetijd heb ik mijn eerste jaar bij De Toverfluit stage mogen lopen. Daarna ben ik naar een grotere organisatie gegaan om te kijken, leren en te ervaren wat de verschillen zijn. In 2014 heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 afgerond. Ik heb eerst een aantal jaren veel ervaring opgedaan, maar toen weer teruggekomen naar de plek waar het voor mij allemaal is begonnen. Ik geniet enorm van het werk dat ik doe, zorg dragen voor het kostbaarste bezit van iedere ouder, hun kind(eren). Ik vind het fijn om kinderen op verschillende gebieden te begeleiden. Ieder kind wordt gezien als individu en wordt zo op zijn/haar eigen tempo begeleidt in de ontwikkeling om zo steeds weer een stapje verder te komen. Op maandag ben ik te vinden op de Schatjesgroep in Hedel. Op woensdag en donderdag kom je mij tegen bij de Bengelsgroep

Pedagogisch medewerker, dif 1

Hoi! Mijn naam is Naomi van Veen. Ik heb mijn HBO-opleiding Pedagogiek afgerond en ik ben blij dat ik aan de slag mag gaan bij de Toverfluit! Tijdens mijn opleiding heb ik ontdekt dat ik in mijn werk graag spel inzet. Voor kinderen is spelen natuurlijk vooral heel erg leuk, maar ik heb gezien dat kinderen door te spelen ook ontzettend veel kunnen leren, bijv. samen spelen, inleven in een ander, omgaan met emoties, etc. Ik hoop dit ook terug te kunnen laten komen in mijn werk bij de Toverfluit! In mijn vrije tijd speel ik saxofoon bij de fanfare in Aalst, lees ik boeken en ga ik graag op pad met vriendinnen! ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag op de schatjesgroep en donderdag op de BSO belhamels waarbij ik het aanspreekpunt ben voor ouders en collega's.

Pedagogisch medewerker, dif 1

Hoi, ik ben Lotte. Na 3 stagejaren op beide vestigingen van de Toverfluit heb ik mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Ik ga graag een uitdaging aan om mijzelf verder te ontplooien in mijn rol bij de Toverfluit. Ik ga het team van de Toverfluit versterken en zal dit gaan doen in een combinatie van werken op de stamgroepen dagopvang/bso en boventallig voer ik de coördinerende taken voor de planning van kinderen en personeel m.b.t. beroepskracht kindratio uit.

Pedagogisch medewerker, medewerker planning

Ik ben Jantine van Helden - Oomen en ik ben woonachtig in het dorpje Rijswijk.

In september 2011 ben ik op de Toverfluit gestart als gediplomeerd pedagogisch medewerkster niveau 3. Hierdoor kreeg ik de mogelijkheid om als pedagogisch medewerkster te werken en daarnaast 3 dagen stage te lopen zodat ik de laatste werkprocessen die ik moest behalen voor niveau 4, bij de Toverfluit kon oefenen en mijn praktijkervaringen van het groepsproces naar het beleid kon gaan vertalen. Na het behalen van mijn PW4 opleiding ben ik een vast teamlid geworden op de Toverfluit. Ik ben werkzaam op woensdag en vrijdag waarbij je mij kunt vinden op de Schatjes groep of Bengels groep

Als senior pedagogisch medewerker geniet ik om de kinderen spelenderwijs en ontwikkelingsgericht te laten ontdekken en genieten van de interactieve momenten. De Toverfluit is een lerende organisatie, niet alleen voor kinderen ook voor mij als pedagogisch medewerkster (d.m.v. cursussen en bijscholingen).

Pedagogisch medewerker,

Ik ben Nathalie Karbet - Vos en ik ben woonachtig in het dorpje Nederhemert Vanuit mijn vele oppaservaringen heb ik bewust gekozen voor de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 bij Koning Willem 1 College. Ik heb twee jaar met veel plezier stage gelopen op Kinderdagverblijf De Toverfluit en de verdieping van de vele leermomenten gebruikt in mijn opleiding. Na het 3e leerjaar heb ik mijn diploma met trots mogen behalen. Ik werk graag samen met jonge kinderen, vanuit de visie die KDV de Toverfluit hanteert. Deze werkwijze past goed bij mij, hierdoor voel ik mij als een vis in het water. Jonge kinderen bied ik de ruimte en ontwikkelingsmogelijkheden, heb respect voor hun eigen manier en tempo waarin zij hun eigen ik qua mogelijkheden gaan ontdekken en kan genieten van het samen spelen, samen ontdekken en hun heerlijke "klets" praatjes. Vanaf augustus 2014 ben ik als leidster aanwezig bij Kinderdagverblijf De Toverfluit. Op dit moment werk ik op dinsdag, donderdag waarbij ik op de schatjesgroep sta.

Pedagogisch medewerker,

Mijn naam is Wendy en ik woon in Hedel met mijn man en 2 kinderen. Ruim 16 jaar was ik werkzaam in de zorg als verzorgende IG en enige jaren overblijfmoeder bij de TSO. Door de switch te maken naar het werken in de kinderopvang creer ik voor mij de uitdaging om vanuit mijn expertise nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en het plezier dat ik beleef tijdens het werken met kinderen maakt dat ik een dag heb vol met afwisselingen. Vanaf 1 december 2016 werk ik als vaste kracht bij de Toverfluit. Op dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik te vinden bij de schurkjes.

Pedagogisch medewerker,

Mijn naam is Lieke van Hooft en woon in Kerkdriel. Gedurende mijn eerste twee schooljaren heb ik met veel plezier stagegelopen bij kinderdagverblijf de Toverfluit in Hedel. Ik heb mijn diploma als gespecialiseerd pedagogisch werker niveau 4 met trots in 2015 mogen behalen. Ik heb 2 jaar de mogelijkheid benut om als invalkracht aan de slag te gaan bij kinderdagverblijf de Toverfluit in combinatie met mijn werk op de peuterspeelzaal van Kinderopvang Rivierenland (KRBV) in Tiel. Hier werk ik als VVE peuterspeelzaalleidster op een groep met kinderen. Door de wetswijziging harmonisatie peuterspeelzaalwerk en Kinderopvang heb ik de keuze gemaakt om mijn expertise voor de Toverfluit in te gaan zetten. Ik bied de kinderen de ruimte die ze nodig hebben om op eigen tempo te kunnen ontdekken en ontwikkelen. Ik vind het een leuke uitdaging om toverfluitertjes spelenderwijs te stimuleren in hun educatieve ontwikkeling, zodat koppeling tussen vroegtijdige signalering vertaald worden naar SLO-doelen op het gebied van sociaal, motorisch, rekenen of taalvaardigheden. Ik ben op maandag, woensdag te vinden bij de schurkjes en donderdag op bengels.

Pedagogisch medewerker

Ik ben Savannah van Bruchem en ik ben woonachtig in Bruchem. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. Mijn allereerste stage was op De Toverfluit in Hedel. Mijn stageperiode van anderhalf jaar heb ik met veel plezier gedaan. Ik heb hier veel geleerd en heb echt leren kijken naar de ontwikkeling van de kinderen en het werken als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Ik vind het belangrijk dat de kinderen de ruimte krijgen om op hun eigen manier en tempo zich te ontwikkelen. Zodat ze zelf op ontdekking kunnen uitgaan en genieten van het spelen met andere kinderen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en om de kinderen een leuke dag te bezorgen waarbij ik ze spelenderwijs mag stimuleren in hun ontwikkeling. ik ben aanwezig op de schatjesgroep op maandag, dinsdag en donderdag

Pedagogisch medewerker

Hoi Hoi Ik ben Silvana en na mijn stageperiode ben ik het team komen versterken als pedagogisch medewerker vanaf 01/11/2019 bij Kinderopvang de Toverfluit. Je kan mij tegenkomen op maandag,dinsdag en donderdag bij de BSO en woensdag op de schatjes. Verder ben ik de vaste invalkracht op de dagopvang voor vervanging van mijn collega'.

Pedagogisch medewerker,

Belangrijke instanties:

Kinderdagverblijf De Toverfluit | Akkerseweg 11b | 5321 HG, Hedel  |  Telefoon: 073-5994­593  |  info@kdvtoverfluit.nl